Кадър Булфото и БТВНов голям скандал. Бившият председател на НС Цвета

...
Кадър Булфото и БТВНов голям скандал. Бившият председател на НС Цвета
Коментари Харесай

Рашков: Караянчева е заплашила по телефона шефа на полицията в Кърджали

Кадър Булфото и БТВ

Нов огромен скандал. 

Бившият ръководител на Народно събрание Цвета Караянчева се е обаждала на районния шеф на Министерство на вътрешните работи в Кърджали и го е заплашвала. Това разгласи на брифинг вътрешният министър Бойко Рашков, съобщи Евроком.

Рашков изясни, че полицията е провеждала интервенция в региона на Кърджали за пазаруване на гласове. Проверките били въз основата на данни, че чиновници в Държавното горско стопанство дават или не дават дърва за огрев на хората в този район съгласно това дали този човек ще гласоподава за ГЕРБ, или няма.

„ По телефона на районния шеф на Министерство на вътрешните работи в Кърджали се обажда някогашният ръководител на Народно събрание Цвета Караянчева със опасност против него, че няма да остане на поста си. И за какво подхваща дейности против тези държавни чиновници, защото те са деятели на ГЕРБ. Обадила се е след 22:00 часа ”, съобщи Рашков. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР